Valorization of the macroalga Sargassum muticum by enzymatic hydrolysis. Interest of surfactants to improve the extraction of phlorotannins and polysaccharides

Type de document :
Article dans une revue
Journal of Marine Biology and Aquaculture, Ommega Publishers, 2016, 2 (1), pp.1:7. 〈10.15436/2381-0750.16.014〉
Liste complète des métadonnées

https://hal-univ-ubs.archives-ouvertes.fr/hal-01346110
Contributeur : Laurent Vandanjon <>
Soumis le : lundi 18 juillet 2016 - 13:07:58
Dernière modification le : jeudi 11 janvier 2018 - 06:21:40

Identifiants

Collections

Citation

Laurent Vandanjon, L. Vallet, T. Le Glatin, P. Deleris, R. Baron, et al.. Valorization of the macroalga Sargassum muticum by enzymatic hydrolysis. Interest of surfactants to improve the extraction of phlorotannins and polysaccharides. Journal of Marine Biology and Aquaculture, Ommega Publishers, 2016, 2 (1), pp.1:7. 〈10.15436/2381-0750.16.014〉. 〈hal-01346110〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

110