Total phenolic content and biological activity of French Sargassum muticum enzymatic hydrolysates - Université Bretagne Sud Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2016

Total phenolic content and biological activity of French Sargassum muticum enzymatic hydrolysates

M. Puspita
  • Fonction : Auteur
I. Widowati
  • Fonction : Auteur
O.K. Radjasa
  • Fonction : Auteur
P. Douzenel
  • Fonction : Auteur
C. Marty
  • Fonction : Auteur
G. Bedoux
N. Bourgougnon
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01346155 , version 1 (18-07-2016)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01346155 , version 1

Citer

M. Puspita, I. Widowati, O.K. Radjasa, P. Douzenel, C. Marty, et al.. Total phenolic content and biological activity of French Sargassum muticum enzymatic hydrolysates. ISS, 2016, Copenhagen, Denmark. ⟨hal-01346155⟩
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