Antioxidant and antibacterial activity of solid-liquid and enzyme-assisted extraction of phenolic compound from three species of tropical Sargassum - Université Bretagne Sud Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Physics: Conference Series Année : 2017

Antioxidant and antibacterial activity of solid-liquid and enzyme-assisted extraction of phenolic compound from three species of tropical Sargassum

Fichier principal
Vignette du fichier
Puspita_2017_IOP_Conf._Ser. _Earth_Environ._Sci._55_012057.pdf (1.25 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02115049 , version 1 (14-10-2021)

Licence

Paternité

Identifiants

Citer

M. Puspita, M. Déniel, I. Widowati, O Radjasa, P. Douzenel, et al.. Antioxidant and antibacterial activity of solid-liquid and enzyme-assisted extraction of phenolic compound from three species of tropical Sargassum. Journal of Physics: Conference Series, 2017, 55, pp.012057. ⟨10.1088/1755-1315/55/1/012057⟩. ⟨hal-02115049⟩
225 Consultations
50 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More